miercuri, 6 iunie 2012

Cursuri Engleza Copii

Cursuri Engleza Copii 

Cursuri Engleza Copii 1 ajuta pe copilul tau sa se integreze in societatea actuala invatand limba engleza. Cursul are trei elemente de baza:
Ascultare: CD-urile inregistrate cu vorbitori nativi ajuta intreaga familie sa pronunte corect cuvintele.
Scriere: Poti evalua cunostintele copilului cu ajutorul filtrului rosu. Temele sunt corectate de profesorul personal.
Vorbire: Copilul tau va vorbi fluent limba engleza.



√ asimilare rapida a cunostintelor √ informatii actuale √ prezentare atractiva
√ abordare practica √ parte teoretica √ exemple si exercitii utile √ recapitulari

 

Cunoasterea limbii engleze este un must have pentru oamenii acestui secol. Investitia in educatie este cea mai sigura sansa de a asigura un viitor mai bun copilului tau. Acum nu mai este nevoie sa faci drumuri lungi si obositoare pana la centrele specializate de predare. Micutul poate invata acasa, in parc sau chiar in vacanta, in functie de dispozitia lui, fiind supravegheat de parinti. Copilul va considera studiul un nou fel de joc si va asimila rapid, fara efort, noile notiuni.

Cursuri Engleza Copii 1 se compune din 9 caiete a cate doua lectii fiecare. Structura speciala a lectiilor si grafica vesela ajuta la insusirea corecta a vorbitului, scrisului si cititului. Temele alese il vor ajuta pe cel mic sa-si construiasca un vocabular divers si sa se descurce in situatii concrete , de viata , acoperind domenii variate: "formule de salut", "domicilul" "masa si locuinta", "la cumparaturi", "la scoala", "la cinema".

Pronuntia corecta este usor de deprins datorita CD-urilor inregistrate cu vorbitori nativi. In plus, alaturi de expresiile in limba engleza, gasesti transcrierea fonetica a acestora, la realizarea careia, pentru simplificare, s-au folosit litere romanesti.

 

Tematica detaliata a cursului

» Lectiile 1-2: Tema: prezentare, formule de salut, familie, varsta, adresa Gramatica: cazul genitiv, pluralul substantivelor, conjugarea verbelor "to have" si "to be", ordinea inversa a propozitiilor interogative (inversiunea), numerale cardinale
» Lectiile 3-4: Tema: familia, domiciliul, formule de salut, mese, locuinta si amenajarea sa Gramatica: forma contrasa a verbelor, formarea interogativului cu ajutorul verbului auxiliar "do", "don't", raspunsuri scurte, constructia "there is"
» Lectiile 5-6: Tema: cumparaturi (la brutarie, la bacanie, la aprozar), fructe, la restaurant, mancaruri, dulciuri, bauturi, la florarie Gramatica: formule de salut, particula "of", verbul auxiliar "can", expresiile "how much..., how many...", pronumele personal "they"
» Lectiile 7-8: Tema: la posta, la cinema Gramatica: particula "one" pentru inlocuirea substantivelor, numerale ordinale, prezentul continuu "to be+ing"
» Lectiile 9-10: Tema: protectia mediului, gradina zoologica, animale Gramatica: recapitularea lectiilor 1-8
» Lectiile 11-12: Tema: spre scoala, la scoala Gramatica: gradele de comparatie ale adjectivului, interdictia, actiuni planuite in viitorul apropiat cu ajutorul expresiei "going to"
» Lectiile 13-14: Tema: sanatate, sport, jocuri Gramatica: timpul trecut, gradele de comparatie ale adjectivelor, expresia "have got", pronumele interogative "who, which", conjuctia "so"
» Lectiile 15-16: Tema: accident, excursie, calatorie Gramatica: expresiile "as...as..." si "than", intrebari formulate la timpul trecut, gradul superlativ al adjectivelor
» Lectiile 17-18: Tema: circulatia auto, la medic Gramatica: expresii verbale, recapitulare


detalii: email englezacopii@gmail.com
Cursuri Engleza Copii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu